Vilman ja Pluton vintiöt

Vilman ja Pluton vintiöt

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Hulinaa!!

Huh, hellettä ja hulinaa! Olemme koira-poppoon kanssa olleet loppuviikon Helsingissä, russeleiden erikoisnäyttelyn ja Maailman Voittaja-näyttelyn vuoksi. Näin Vilman vintiötkin ovat jo melko "tottuneita" reissaajia, onhan jo takana muutama Kuopio-Helsinki-reissu. Ja hyvin matkat ovat menneetkin. Pönöt ovat nukkuneet omassa häkissään, Vilman ollessa osan matkaa kakrujen seurana. 
Keskiviikko-aamuna teimme päivän ekan reissun Kuopioon, pönöt saivat Paavo-eläinlääkärin toimesta mikrosirut niskaansa. Sirutus sujui hyvin, suurempaa dramatiikkaa kukaan pönöistä ei kehittänyt. Joonatan ei edes huomannut, että sai sirun….Jesper ja Kasper vinkaisivat hieman, mutta olivat pusuttelemassa Paavo-eläinlääkärin naamaa samantein. :) Ihanan reippaita pönöjä!
Helsingissä kämppä on otettu haltuun täysillä, etenkin parvekkeella on kiva painia. Madde ja Muska toimivat erinomaisina leikkitäteinä Vilman levätessä sivummalla. Manna-yli-innokas -aupair saa edelleen portin läpi kertoa kakruille riiviöinti-vinkkejä…. ;) 
Vilman perhe kävi Vilmaa ja lapsukaisia myös alkuviikosta moikkaamassa. Vilma oli luonnollisesti onnessaan nähdessään ne "omat ihmisensä", ja etenkin uiminen lasten kanssa taisi olla päivän kohokohta! ;) Varsinainen vesipeto Vilma onkin, rannan ulpukka-kasvusto alkaa olla tehokkaan harvennettu…. ;) 

Tällä hetkellä näyttäisi sille, että yksi pojista suuntaa Kajaaniin Mirvan ja Nala-labbiksen kaveriksi, ja mahdollisesti yksi riiviö jäisi tähän Helsinkiin, Käpylään. Näin ollen yksi iloisista rosvoista olisi tällä hetkellä varmuudella omaa syliä vielä vailla. 
Alla 5-viikkois poseerauskuvat pikkurosvoista: 


Wauhtitytön Kulkurin Valssi "Kasper"Wauhtitytön Laulava Sydän "Jesper"


Wauhtitytön Rosvo Roope "Joonatan"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti