Vilman ja Pluton vintiöt

Vilman ja Pluton vintiöt

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Baerissa ja kesäpäivän viettoa

Eilen Vilman pennuilla oli eläinsairaala Aistissa baer-tutkimus. Russeleilla esiintyy jonkun verran kuuroutta ja puolikuuroutta, liittyen valkoiseen väritykseen. Näin ollen olen pyrkinyt viimeiset pentueet kuulotestauttamaan, koska se onnistuu pk-seudulla Aistissa varsin kätevästi. 
Eläinlääkäri Siggy tarkasti pennut, ja kaikki oli pönösillä kunnossa, Kasperilla toinen kives on vielä matkalla tulossa. Baer-testissä kaikilla kolmella oli normaali kuulo -huh helpotusta! Alla kuvat pönösistä tutkimuksessa, ja sen jälkeen sitten nukutuksesta heräilemässä.

Kasper tutkittavana

Jesper tutkittavana

Joonatan tutkittavana

Kaikki kolme heräilemässä…
Baer-testin jälkeen suuntasimme koko köörin kanssa kotopuoleen Kuopion lähelle, ja tänään olemmekin viettäneet ihanaa kesäpäivää! Pennut ovat viipottaneet pihalla, ja rannassakin käytiin tutustumassa veteen ja hiekkaan. Ja voi, kuinka hauska olikaan rallittaa pehmeässä rantahiekassa, ja erityisesti kaivaa siinä! Vilma-mamma oli siirtänyt hoitovastuun pönösistä hoitotädeille Muska, Madde ja Manna, ja rouskutti tyytyväisenä luuta auringossa samaan aikaan. :D 
Alla muutamia kuvia kesätouhuista:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti