Vilman ja Pluton vintiöt

Vilman ja Pluton vintiöt

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Huh hellettä! Pienillä merirosvoilla meno sen kuin kiihtyy….!

Hellettä on siis piisannut, mutta toisaalta lämpö ja kesäinen sää on mahdollistanut, että ulkona ollaan voitu olla paaaljon! :) 
Savossa olemme nyt olleet 3 päivää, ja hyvin pennutkin ovat uuteen ympäristöön hajuineen ja äänineen sopeutuneet. Matka Helsingistä tänne sujui erinomaisesti, kakarat nukkuivat ja nauttivat maitobaarin antimista. Perillä pentuhuoneeseen tutustuttiin reippaasti, niin että eipä pentuaitausta ole kiinni tarvinnut enää pitää… Aikuiset koirat Mona, Madde, Muska ja Manna pääsivät nyt pentuja myös portin läpi kunnolla haistelemaan, ja kun Vilmalla ei mitään ollut asiaa vastaan, pääsi Muska the Leikkitäti lauantaina sitten mukaan pentujen kanssa olemaan. Vilma on tämän selvästi ottanut "kiitollisena" vastaan: aina kun Muska touhuaa pentujen kanssa, siirtyy Vilma sivummalle syömään omaa luutaan tai koisimaan… Muska on kyllä niin super! Se osaa juuri oikealla tavalla olla kakrujen kanssa, sopivan tiukasti mutta myös hellästi. Ulkona sama juttu. Muska vahtii kakruja, kun Vilma lepää hieman kauempana. 
Pennut ovat kiinteääkin jo maistelleet, ja ihan ok:sti se on tuntunut maistuvan. Maitobaari toki vie voiton vielä, mutta "harjoitukset" jatkuvat tälläkin saralla!
Alla kuvia ulkotouhuista, menoa alkaa jo löytymään! :D Kunnon ärrieri-murinalla säestettynä! ;) 

Painimatsi alkakoon… 

Jesper, tuo murunen <3 Tämä poika leikkii kaikkein eniten Vilman kanssa. Poitsulta löytyy myös varsinaisia superr-loikkia boksiin ja sieltä ulos, kunnon kantomatkalla! :D

Joonatan, pieni jääkarhu <3 Tämä poitsu on uteiliain kaikista, ensimmäisenä pentuhuonetta tutkimassa, samoin ekana ulkona ulos pentuaitauksesta… Haastaa Muskaa jo kunnolla! 

Kasper, nallekarhu <3 Kiipeää oma-alotteisesti syliin, retuuttaa itseään 10 kertaa suurempaa lelua kuin vettä vain… Kutsuu Mannaa aidan läpi leikkiin vähän väliä! :)

Jesper :D

Tuo ihana pentumasu!

Touhuilua :)

Meetkö jo sen kameran kanssa….!

Russelipaini alkakoon!

Hurrjimukset!

…kun kuvaan saisi ne äänet vielä… :D

…ja sitten rauhoitutaan hetkeksi….

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti