Vilman ja Pluton vintiöt

Vilman ja Pluton vintiöt

torstai 17. heinäkuuta 2014

2 viikkoa, ja silmät auki! :)

Vilman pönöt ovat ehtineet jo reilun 2 viikon ikään, ja kaikilla on nyt silmät auki. Kasperilla ne aukesivat viimeisimpänä, mutta se ei kovin paljoa poitsun menoa haittaa. Häntä heiluu jo vimmatusti, ja eilen piti kovasti murista ja koittaa leikkiä alustakarvan tassu-kuviolle! :) Erittäin hupaisaa seurattavaa, eihän tässä muuta viihdykettä iltoihin tarvitsekaan…. :D 
Yksi pojista on mahdollisesti löytänyt oman kodin, kaksi poikaa on siis vielä vapaana! Pentukyselyt ovat tervetulleita! :)

Alla kuvia pojista tältä viikolta:

Kasper, tuo pieni nallekarhu

Jesper, nöpönenä

Joonatan, kuin jääkarhu 

Kasper

Jesper

Joonatan, vaaleammalta puolelta

Joonatan, värittyneemmältä puolelta

Kaikki kolme pönöstä <3

4 kommenttia:

 1. Hei Jenni. Hurjasti onnea pikkupötköistä! Tuo Kasper on minun suosikkini. Tässä pentukuume taas nousee, kun noita söpöläisiä katselee. Meillä näkee sitten 3 viikon päästä tuottiko meidän astutus tulosta. Mukavaa loman jatkoa teille, kun siirrytte sinne maalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitoksia paljon! Kasper on kyllä varsinainen symppis, sellainen mini-nalle <3 Tosin, kaikissa pennuissa on "se jokin", joka tekee spessun… :) Toivotaan, että teilläkin ois sitten pentutuhinaa tiedossa, peukut pystyssä! Ihanaa kesän jatkoa! :)

   Poista
 2. On nämä kyllä niin söpöjä tapauksia jo nyt, että voin vain kuvitella sitten ku ne rupiaa leikkimään ja saalistelemaan kaikkea liikkuvaa. Siinä sydän sulaa. :)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä ihananan hupaisia tapauksia! :D Ekat painit on jo takana, murinat samoin! Meno onkin sitten jo ihan "kunnollista", kun nähdään muutaman viikon kuluttua! :)

  VastaaPoista